Gekend voor gyprocwerken

Zoekt u een betrouwbare partner om uw gyprocwerken in Kruibeke en in het Waasland uit te voeren? Doe dan zeker een beroep op de ervaren vakmannen van JB Totaalprojecten. Zij voeren uw gyprocwerken snel en met de grootste precisie uit.

Duurzame afwerking

Wil u een kamer opsplitsen in verschillende afzonderlijke ruimtes? Of uw zolder omtoveren tot een bureau of een speelplek voor de kinderen? Of misschien ergens een verlaagd plafond hangen? JB Totaalprojecten kan alle gyprocwerken feilloos uitvoeren. Uw muren en plafonds zijn meteen egaal en klaar voor de schilder. Door onze kwalitatieve materialen bent u zeker van een duurzame afwerking. Bovendien nemen we ook de schilderwerken en behangwerken voor onze rekening.

Veel mond-aan-mond reclame

JB Totaalprojecten zoekt samen met de klant naar de meest efficiënte oplossing. Verzorgd werk, een vlekkeloze afwerking, correcte en transparante prijzen zijn pluspunten waarmee JB Totaalprojecten uit Kruibeke het verschil maakt. We doen alleen beloftes die we kunnen waarmaken. Die aanpak maakt dat we kunnen rekenen op veel mond-aan-mond reclame en steeds nieuwe opdrachtgevers in het Waasland en daarbuiten.

Naast gyprocwerken kan u JB Totaalprojecten uit Kruibeke ook inschakelen voor vloerwerken, pleisterwerken binnen- en buiten, isolatiewerken en het leggen van platte daken in EPDM rubber.