Neem hier contact voor alle pleisterwerken

Bent u op zoek naar een professionele partner om uw pleisterwerken in Kruibeke en het Waasland feilloos uit te voeren? Neem dan hier contact op met JB Totaalprojecten. Degelijk advies, een persoonlijke en flexibele service en het gebruik van kwaliteitsmaterialen zijn drie competenties die u in ons bedrijf altijd zal terugvinden.

Maak nu een afspraak

Kiezen voor JB Totaalprojecten heeft heel wat voordelen. Zo hebt u maar één aanspreekpunt voor een waaier aan renovatiewerken zowel binnen- als buitenshuis. U kan op onze uitstekende service rekenen voor al uw gyprocwerken, pleisterwerken, schilderwerken, vloerwerken, isolatiewerken en het plaatsen van platte daken in EPDM rubber. We werken met een team van gedreven medewerkers die het vak tot in detail kennen. Maak nu een afspraak voor een bezoek ter plaatse. Zo kunnen we uw wensen en verwachtingen in kaart brengen en deze toetsen aan wat technisch haalbaar is.

Vraag naar een vrijblijvende offerte

JB Totaalprojecten uit Kruibeke tovert uw huis om tot een mooi pareltje waar het aangenaam wonen is. We zetten sterk in op een verregaande service en transparante communicatie aan een correcte prijs. Enkel zo kunnen we expert zijn en blijven. Hebt u nog vragen? Neem dan nu hier contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte. Gaat u met ons in zee? Dan zorgen wij voor een perfecte uitvoering van uw verbouwing!