Sterk in schilderwerken

Zijn uw muren en plafonds aan een likje verf toe? Voor al uw schilderwerken in Kruibeke en omgeving bent u bij JB Totaalprojecten aan het juiste adres. Daarnaast kan u op onze knowhow rekenen voor behangwerken.

Breed kleurenpakket

U kan kiezen uit diverse soorten verf en een breed kleurenpallet. Onze professionele schilders zorgen voor een sfeervol interieur dat perfect afgestemd is op uw smaak en op de stijl van de diverse ruimtes in de woning. Door samenwerking met een gespecialiseerde verfgroothandel kunnen we u verf van de beste kwaliteit aanbieden.

Laat uw muren professioneel behangen

Behangpapier is opnieuw in de mode. Onze experts begeleiden u bij de keuze van het juiste behangpapier. Er zijn tal van kleurvariaties en motieven. Ook de combinatie behangpapier en verf is populair. JB Totaalprojecten geeft u graag uitvoerig advies over de mogelijkheden en zorgt bovendien voor een onberispelijke afwerking.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen over schilderwerken? Of over onze andere activiteiten, zoals gyprocwerken, vloerwerken, isolatiewerken, pleisterwerken of het plaatsen van platte daken in EPDM rubber? Neem dan zeker contact op. Wij helpen u graag verder!