Vakmanschap in vloerwerken

Wil u een oude vloer laten uitbreken en een nieuwe leggen? Voor al uw vloerwerken in Kruibeke en omstreken is JB Totaalprojecten de juiste keuze. We leggen eerst de chape en zorgen daarna voor het plaatsen van vloertegels of laminaat.

Deskundig advies

In samenwerking met een erkende groothandel kan u in een toonzaal van meer dan 750 m2 uw vloerbekleding kiezen die wij dan zorgvuldig plaatsen. Ook wandtegels (faiënce) behoren tot de mogelijkheden. Weet u nog niet goed welke vloer best bij de stijl van uw woning past? Dan kan u op ons professioneel advies rekenen.

Evenwicht tussen schoonheid en gebruiksgemak

JB Totaalprojecten uit het Waasland zoekt voor u het evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit. We werken steeds met gerenommeerde kwaliteitsmerken waar we achter staan en in geloven. Onze missie? Zorgen dat mensen zich goed voelen in hun woning.

Veelzijdig aanbod

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en naast vloerwerken ook pleisterwerken en gyprocwerken, schilderwerken, isolatiewerken en het leggen van platte daken in EPDM rubber aan JB Totaalprojecten uit Kruibeke toevertrouwen? Alles kan, niets is onmogelijk. Vraag gerust meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.